Jak jsem stagnovala


Já se stydím. Fakt. Hodně. Každý den vstávám s pocitem, že bych měla na blog dopsat jeden z milionu článků, které jsou v různém stavu rozepsanosti, každý den je z toho houby. 
Na vině budiž trochu fakt, že toho v poslední době bylo fakt hodně. Jedna konference (ze které jsem připravovala článek, který se mi smrskává do podoby odrážkovaných citací, toho co mě zaujalo), druhá konference o jejímž prvním ročníku jsem psala loni a stejná anabáze s článkem mě čeká i letos.

Stejně tak mám rozepsané dva výzkumné záměry pro přihlášku na doktorandské studium, tři články k publikování v muzeologickém časopise a diplomku (dá-li pánbů tak na tři roky poslední!!!).

Navíc tu mám mezi svátky mladšího brášku, protože máma se opičí a taky začala studovat dvě vysoké školy a jak sama prohlásila: "Moje zkouškové je těžké, to nejsou nějaké humanitní pseudovědy a musím se učit.", tak s prckem mastíme deskovky, chodíme na "koktejly" za mým mužem do práce a připravujeme se na moje i jeho přijímačky (protože pomaže na gympl stejně jako já).

K narozeninám jsem dostala štěně. Takže venčíme o sto šest. Socializujeme. Vytíráme loužičky, protože koncept venčení mu ještě trochu uniká. Duke je boží a mě stačí celý den jen koukat na to jak mi okusuje ruku. A psaní se zase o trochu odsouvá.

ALe lepším se. Začala jsem postupně dopisovat jednotlivé články. Zejména ty o hradech a zámcích. Mám v rukávu ještě velký lednový koncept na sérii článků, které bych chtěla postupně uvolňovat a rozhodně vás nesmím připravit o několik článků na téma Jak naplánovat svatbu na hradě a nezbláznit se. Je to tak. Po roce zasnoubení jsme se rozhodli s přípravami trochu pokročit a v létě se to upeče. Protože proč si to zjednodušovat, když se můžeme brát v plné návštěvnické sezoně.

A tohle měl být původně ukňouraný článek o tom jak nestíhám a jak mě to moc mrzí, ale vlastně se z toho vyklubal článek o blogovém předsevzetí minimálně na první kvartál.

Anička je zpátky a je nabroušenější než kdy dřív! 


 A tohle je Duke, přičemž jediná doba, kdy je možné ho vyfotit, je když spí

Komentáře

  1. Miluju tě, dcero, a jednou ti budu hlídat děti! Pamatuj na to!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat