Změna je život


A když už tak pořádná... A většinou k lepšímu. 
Když jsem psala seriál Chci provádět! netušila jsem, že se mě bude týkat taky. Byť se mi nedostávalo moc odpovědí, tak jsem počítala s další sezonou na Veveří. Vyrazila jsem tam na začátku března, abych tedy rozčísla směny na začátek sezony a místo směn dostala kopačky.

Trochu jsem se naštvala, protože očividně bylo o mém odchodu rozhodnuto ještě v prosinci a já už mohla tři měsíce lovit novou práci, takhle to bude hodně na těsno. Ale vlastně se mi ulevilo - proč bych měla chtít pracovat někde, kde mě nechtějí? 

Veveří je krásné, je boží, průvodci jsou tam vesměs kvalitní, někteří velmi (zejména Tomáš, že? :-)) a já se tam budu moc ráda vracet na procházky se psem, ale pracovně je třeba se posunout. Takže díky za čtyři roky, byly krásné, byly pohodové, byly podrobně zmapované na tomhle blogu. Jen už byly naplněny. 

Chytila jsem tedy problém a přetvořila ho v příležitost. Vzhledem k pozdnímu termínu bylo jasné, že si nemůžu moc vymýšlet, protože spousta objektů už bude mít po výběrových řízeních. 
Přesto jsem obepsala všechny o které jsem měla zájem, pamětliva toho, že jsem nejlepší, takže pro každý objekt jasný výhra. 

Ozvali se rychle. Kasematy ve Špilberku nabídli nevyhovující podmínky (pouze DPP), Lysice už měly plno, další dva se neozvali vůbec, ale ty dva objekty o které jsem stála nejvíc, ty se ozvaly, že mě chtějí. Pravda v jednom mě nechtěli jako průvodkyni, protože neumím německy, ale nabídli mi jinou pozici. A co je nejlepší, nabídli mi pracovní smlouvu, nikoliv dohodu, takže jsem naprosto spokojená. 

A kdeže mě to budete moci v následujících sezonách hledat? 

Provádět, hrát, zpívat, strašit, reprezentovat budu na zámku ve Slavkově u Brna.
Pokladnu a rezervace budu vyřizovat ve vile Tugendhat.

Přijdete se na mě podívat?

(A když už jsem byla v těch životních změnách, kompletně jsem předělala lay-out blogu, jak se vám líbí?)

Komentáře

  1. No, řekla bych, že tomu chybí ta kamenná zeď. ;-) :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen co trochu pochopím programování,tak se asi vrátí.... :-D

      Vymazat
  2. Já toho na telefonu moc nevidím. Ale bezova mi nevadí (asi, nepoznám moc barvy ... To bude Sviste učit tata). A zase si připadám jak kamarádka že zákulisí,. Že tohle vím . . Úplně mne to hřeje na srdci a tetelim se blahem 😍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám radost, že máš radost... :-) A tos to věděla ještě než jsem se vůbec rozhodla tohle sepsat.

      Vymazat
    2. Teď se teprve tetelím :)

      Vymazat
  3. Je super, že jsi to vzala tak, jak jsi to vzala :) Také se snažím brát různé konce jako nové začátky.. Někdy se daří, někdy méně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak to brát jinak, než s optimismem. Celý to bylo spíš tragikomický, než tragický. A hlavně... jsem v tom co dělám dobrá, takže vsadit na mě se vyplácí. :-)

      Vymazat
  4. Tohle mlčení a neupřímnost je prostě nejvíc super věc, chápu tě :)) taky jsem takhle čekala až se mi ozvou, že znovu nastupuju, odřekla dovolenou a kdybych tam nešla, tak by mi ani nedali vědět, že se mnou nepočítají. Je super, že jsi to vzala takhle!

    Jinak Lysice, ach Lysice, tam bych jednou chtěla svatbu... Škoda jen, že mám celé příbuzenstvo v jiném koutě republiky :-D

    Ve Vlnách

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lysice jsou nádherné.... Ale podobně nádherné zámky/hrady/zříceniny se jistě najdou i v tom tvém koutě. :-)

      Vymazat
  5. No vidíš, to jsem za Tebe moc rád, že se Ti tak daří, vesměs díky "kopačkám". Ale vidíš, je to nový začátek a třeba bys na Veveří nebyla už tak spokojená, jako budeš teď. Poznáš nové lidi, budeš mít úplně nové zážitky. Přeji Ti mnoho štěstí, držím Ti palce a osobně věřím, že se brzy uvidíme! :-)

    Aleš z Kuksu

    OdpovědětVymazat

Okomentovat