Hurá

Blíží se Vánoce.
To znamená, že školy hledají náhradní program pro zimou unavené děti.
To znamená, že výukový program Šípková na zámku slaví úspěch. (Ne, není to o historii vaření populární omáčky v zámecké kuchyni. Jde o program o pohádkách všeobecně se zvláštním důrazem na to jak se na zámku natáčel Šípková Růženka. :-) )
(Míšo, to je pro tebe!!!)

Prodrat se přes ty děti do kanceláře paní ředitelky dalo zabrat, ale stálo to za to!
Výsledky řízení ohledně peněz na Lucemburský rok (pořád se nemůžu přemluvit, říkat tomu grantové řízení) sice budou až po Novém roce, ale malý ptáček vážil cestu z Prahy do Telče a zacvrlikal, že na generálním jsou z našeho projektu NADŠENÍ!!!! a že ty peníze nám CHTĚJÍ DÁT!!! a možná dokonce i VÍC!!!!

Je to teda neoficiální, o Vánocích se může stát spousta věcí, ale teď momentálně jsem naplněná nadšením a láskou vůči všem(u) kolem. :-P
Takže je jasný, že budem moct expandovat i na další památky a nezůstane jenom u Lipnice... V řešení je Zvíkov, kde je pan kastelán pro každou špatnost, Litice, kde o nás ještě nevědí (u Litic se diskutuje spíš jestli se nám líbí, nebo nelíbí :-D) a Bečov, u kterého je super, že je na druhém konci republiky (expandujem!!!) a je to naprosto úžasný komplex, problém je s tím, že nejstarší hradní část je oficiálně zavřená a má se opravovat a mappovat mezi bagrama by bylo hloupý.

Zároveň jsem představovala koncept představení, který budou součástí projektu (a který musím napsat :-D) a ten se tak líbil, že bude součástí workshopu tudíž se bude během dne třikrát opakovat. (Lituju herce!)

Tudíž a tedy...
Budou Vánoce, takže si ordinuju Vánoční pauzu!!!
Po Vánocích se naplno vrháme na projektík. (Čti budeme jezdit na výlety na hrady a fotit si tam různý úhly na mapping.)
Někdo mi chce dát na projektík peníze!!! (Považuju za nutné to zdůraznit!!! :-D :-D :-D )

Sladké a veselé! ;-)

Komentáře